Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


Calculator/ WerkvoorbereiderFunctieomschrijving

Samen met het team van werkvoorbereiders & calculators nemen we elke week nieuwe aanvragen door. Dit kunnen aanvragen zijn van varianten van kabelbomen, die we al eerder aan de klant hebben geleverd, maar ook aanvragen voor nieuwe kabelbomen, die wij niet eerder geproduceerd hebben. We bekijken de tekeningen van de klant en bepalen hoe we deze nieuwe kabelbomen het beste kunnen produceren. Je stelt een complete kostprijsberekening samen van de complete kabelboom of connectorassemblies. Dit doe je op basis van materialen, machines en manuren. Je bedenkt oplossingen voor de vragen, die onze klanten bij ons neerleggen en voert samen met productiemedewerkers testen uit om de beste productiemethode te bepalen. Om een goede kostenberekening te kunnen maken, vraag je offertes op bij onze inkoopafdeling en beoordeel je deze offertes op basis van de aanvraag van de klant en zorg je voor terugkoppeling op je calculaties. Zodra de klant over gaat tot bestellen maak je nauwkeurige werk- en kwaliteitsinstructies voor onze productiemedewerkers. Wanneer we de kabelboom daadwerkelijk gaan produceren, begeleid en adviseer je de productiemedewerkers bij het maken van deze nieuwe kabelbomen en zie je jouw werk uiteindelijk tot resultaat komen. Binnen deze zelfstandige functie is er ruimte voor eigen initiatief en verbetervoorstellen, sterker nog, die verwachten we van jou!


Functie-eisen

  • Je beschikt over een diploma MTS Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde/Mechatronica of een gelijkwaardig opleidingsniveau dat je middels werkervaring hebt verkregen. Ervaring binnen een technische branche is een pré. 
  • Je bent praktisch en flexibel ingesteld.
  • Gevoel voor humor is verplicht, proactief handelen is bij jou standaard.
  • Je bent bekend met ERP-systemen en MS Office. 
  • Je bent in staat om zelfstandig, accuraat en efficiënt te werken.
  • Je bent als teamplayer in staat om actief en professioneel met alle betrokken partijen samen te werken en te communiceren. Aanbod
Wij bieden jou een uitdagende en zelfstandige functie in een informele werkomgeving, waar je je eigen draai aan mag geven. Je maakt deel uit van een professioneel en gedreven groep aanpakkers en er is voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit. Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte onderneming. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?
Enthousiast, en denk je dat deze functie op jouw lijf is geschreven? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op! 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. Van den Bogaard op telefoonnummer 040-2088088. 
Je CV en uitgebreide motivatie mogen per email verzonden worden aan vacature@agco.nl 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.