Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


Enthousiaste scholieren/studentenFunctieomschrijving

Als technisch distributeur en productieorganisatie biedt familiebedrijf AVT Wiring & Connecting haar industriële klanten al 60 jaar alles wat nodig is om elektrische bedrading te realiseren binnen hun eindproducten. AVT levert in hoofdzaak aan OEM-ers, en worden regelmatig door klanten gevraagd mee te denken bij nieuwe ontwerpen. Daarnaast stelt AVT deze materialen ook zelf samen tot complete en kant-en-klare bedrading, die haar klanten direct kunnen gebruiken in hun producten. Haar afnemers produceren zéér verschillende eindproducten, zoals bijvoorbeeld landbouwwerktuigen, koffiezetapparaten & speciale elektrische voertuigen, om maar enkele te noemen. De groep bestaat uit meerdere organisaties (verkooporganisaties en productieorganisatie). Er zijn in totaal circa 90 medewerkers werkzaam. De organisatie onderscheidt zich in de markt door flexibele processen, meedenken, adviseren en de inzet van een team van hooggekwalificeerde medewerkers.
 
Voor onze productieafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste scholieren/studenten, die gedurende enkele weken willen bijverdienen.

De functie
Het assembleren van draad- en kabelbomen op onze productieafdeling.

Functie-eisen
  • Je bent voor enkele weken beschikbaar; min. 20-32 uur per week
  • Zelfstandig en zeer secuur kunnen werken
  • Geduldig zijn
  • Proactief
  • Kwaliteitsbewust

Aanbod
  • Boven minimumloon
  • Een prettige werkomgeving in een gedreven en dynamische organisatie.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. van den Bogaard op telefoonnummer 040-2088088
Je kan ook een email sturen naar vacature@avt-connecting.com