Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


Enthousiaste scholieren/studentenFunctieomschrijving

Als technisch distributeur en productieorganisatie biedt familiebedrijf AVT Wiring & Connecting haar industriële klanten al 60 jaar alles wat nodig is om elektrische bedrading te realiseren binnen hun eindproducten. AVT levert in hoofdzaak aan OEM-ers, en wordt regelmatig door klanten gevraagd mee te denken bij nieuwe ontwerpen. Daarnaast stelt AVT deze materialen ook zelf samen tot complete en kant-en-klare bedrading, die haar klanten direct kunnen gebruiken in hun producten. Haar afnemers produceren zéér verschillende eindproducten, zoals bijvoorbeeld landbouwwerktuigen, koffiezetapparaten & speciale elektrische voertuigen, om maar enkele voorbeelden te noemen.

De groep bestaat uit meerdere organisaties (verkooporganisaties en productieorganisatie). Er zijn in totaal circa 90 medewerkers werkzaam. De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar flexibele processen, het meedenken en adviseren van klanten en de inzet van een team van hooggekwalificeerde medewerkers.
 
Voor onze productieafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste scholieren/studenten, die gedurende enkele weken willen bijverdienen.

Functieprofiel
Het assembleren van draad- en kabelbomen op onze productieafdeling.

Functie-eisen
  • Je bent voor enkele weken beschikbaar; min. 20-32 uur per week
  • Zelfstandig en zeer secuur kunnen werken
  • Geduldig zijn
  • Proactief
  • Kwaliteitsbewust

AVT IC biedt jou een uitdagende en zelfstandige bijbaan in een productieomgeving. Je maakt deel uit van een gedreven groep aanpakkers, waarbij er voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit is. 

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. van den Bogaard op telefoonnummer 040-2088088
Een korte CV en motivatie mag per email verzonden worden aan vacature@avt-connecting.com 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.