Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


Parttime Grafisch Vormgever / MarketeerFunctieomschrijving

Als grafisch vormgever/marketeer zorg je voor de concepten, de vormgeving en de uitwerking van communicatiemiddelen in zowel off- als online vorm. Denk hierbij aan het verder ontwikkelen en onderhouden van onze website, het bedenken en uitvoeren van een social mediastrategie, e-nieuwsbrieven, advertenties, ontwikkelen van catalogi, flyers, etc. Vanuit een briefing en binnen de bestaande huisstijlen werk je ontwerpen en ideeën verder uit en zorg je, gedreven door je passie voor compositie en typografie, voor een perfect ontwerp. Je maakt goede en vlotte teksten voor diverse on- en offline kanalen en plant de marketingcampagnes in. Je hebt oog voor detail, durft verantwoordelijkheid te nemen, werkt zelfstandig en bent in staat om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. De nieuwste Adobe pakketten (InDesign, Illustrator en Photoshop) kennen voor jou geen geheimen. Je werkt aan uitdagende designklussen en projecten waarbij je een aandeel hebt van concept tot oplevering. 
Je voert je werk enerzijds uit binnen bestaande kaders, anderzijds is eigen inbreng en creativiteit ten aanzien van nieuwe ontwikkelingen meer dan welkom!


Functie-eisen

  • HBO opleiding richting media en communicatie (bijvoorbeeld Media, informatie en communicatie)
  • Bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie, aantoonbaar door middel van een portfolio.
  • Je hebt grote affiniteit met internet en social media .
  • Je snapt hoe een website opgezet en beheerd moet worden en kunt communiceren met de websitebouwers.
  • Je bent innovatief, creatief en oplossingsgericht.
  • Je werkt nauwkeurig en hebt passie voor design;
  • Je hebt een proactieve houding, en bent een doorzetter met een hands-on mentaliteit;
  • Je hebt sterke communicatieve en tekstuele vaardigheden;
  • Je hebt ervaring met InDesign, Illustrator en Photoshop;
  • Je bent 24 – 32 uur per week beschikbaar (werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur);

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende en zelfstandige functie in een informele werkomgeving, waar je je eigen draai aan mag geven. Je maakt deel uit van een professioneel en gedreven groep aanpakkers en er is voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit. Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte onderneming. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Enthousiast, en denk je dat deze functie op jouw lijf is geschreven? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op!
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw A. van Teeffelen op telefoonnummer 040-2088002.
Je CV, motivatie en portfolio mogen per email verzonden worden aan mvandenbogaard@avtlc.com


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.