Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


Medewerker OrderadministratieFunctieomschrijving

Als technisch distributeur en producent biedt familiebedrijf AVT Wiring & Connecting haar industriële klanten al 60 jaar alles wat nodig is om elektrische bedrading te realiseren binnen hun eindproducten. Als technisch distributeur van connectiesystemen, connectoren en een groot assortiment producten rondom het maken van draadbomen en printplaten biedt zij haar klanten niet alleen de losse componenten, maar ook totaaloplossingen. AVT Wiring & Connecting levert in hoofdzaak aan OEM-ers, en wordt regelmatig door klanten gevraagd mee te denken bij nieuwe ontwerpen.

AVT Wiring & Connecting stelt materialen zelf samen tot complete en kant-en-klare bedrading, die haar klanten direct kunnen gebruiken in hun producten. Haar afnemers produceren zéér verschillende eindproducten, zoals bijvoorbeeld landbouwwerktuigen, koffiezetapparaten & speciale voertuigen, om maar enkele voorbeelden te noemen. De groep bestaat uit meerdere organisaties (verkooporganisaties en productie organisatie). Er zijn in totaal ruim 90 medewerkers werkzaam. De organisatie onderscheid zich in de markt door haar flexibele processen, het meedenken en adviseren van klanten en de inzet van een team van gemotiveerde medewerkers. Wegens expansie van onze activiteiten binnen AVT Wiring & Connecting in Eindhoven zijn wij op zoek naar een:

MEDEWERKER ORDERADMINISTRATIE (M/V 25 uur per week verdeeld over 5 dagen)

Functieprofiel:
Ben jij klantgericht, accuraat en vind je het leuk om als ‘duizendpoot’ te fungeren? Dan komen wij graag met je in contact!

Als medewerker orderadministratie ondersteun je het verkoopproces, door de juiste aanname, verwerking en afhandeling van orders. Je verzorgt de orderbevestigingen naar de klant en houdt deze op de hoogte over de levering.

Je bezit behalve administratie vaardigheden, ook commerciële vaardigheden. Je signaleert afwijkingen in het afname patroon van klanten (zowel positief als negatief) zodat je daar in samenwerking met collega’s actie op kunt ondernemen. Je bent op de hoogte van wat onze organisatie nog meer voor klanten kan betekenen, en attendeert klanten hier ook op. In overleg met je collega’s maak je voorraadafspraken met de klant.

 • Je draagt zorg voor een correcte en efficiënte afwikkeling van de orders.
 • Je signaleert afwijkingen in afnames en gaat daar actief mee aan de slag
 • Je controleert orders op juistheid en volledigheid.
 • Je bewaakt afgesproken levertijden en coördineert de aflevering van de producten bij onze klanten.
 • Je beantwoordt vragen van onze klanten via mail en/of telefoon.
 • Je houdt de voortgang van verkoopcontracten actief in de gaten.
 • Je analyseert actief de ontvangen forecast informatie van klanten, en zet aan de hand daarvan acties uit.

Binnen deze zelfstandige functie is er ruimte voor eigen initiatief en verbetervoorstellen, sterker nog, die verwachten we van jou!

Functie-eisen:
 • Je bent analytisch sterk, oplossingsgericht
 • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie heeft een pré.
 • Je hebt een commerciële instelling waarbij de klant voorop staat.
 • Het is voor jou geen probleem om met werkdruk om te gaan, je bent accuraat en flexibel tegelijkertijd.
 • Je bent bekend met ERP-systemen (Microsoft Office, ISAH)
 • Je kan goed samenwerken met verschillende afdelingen (bijv: Magazijn, Inkoop, Verkoop etc.)
 • Je bent 5 dagen per week beschikbaar voor 5 uur per dag (werktijden zijn bespreekbaar).

AVT Wiring & Connecting biedt jou een uitdagende en zelfstandige functie, waar je je eigen draai aan mag geven. Je maakt deel uit van een gedreven groep aanpakkers, waarbij er voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit is. Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte onderneming. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijv. een uitstekende pensioenregeling.

Interesse?
Zoek je een nieuwe uitdaging als Medewerker Orderadministratie, waar je ook echt een verschil kan maken? Reageer dan direct op deze functie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. Van den Bogaard op telefoonnummer 040-2088088.

Je CV en uitgebreide motivatie mogen per email verzonden worden aan vacature@avtlc.com. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.