Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


Magazijnmedewerker (38uur)Functieomschrijving

AVT Wiring & Connecting is een sleutelspeler in de wereld van connectoren en elektrische bedrading. We distribueren elektrotechnische componenten zoals connectoren en produceren kabelbomen op maat. Met onze klanten werken we graag lang en intensief samen – op de menselijke en laagdrempelige manier die past bij ons familiebedrijf.

En daarvoor hebben we jou nodig!

Wat ga jij doen?
 • Je bent binnen het magazijn verantwoordelijk voor het tijdig en volgens planning correct picken van goederen. Goederen worden verzameld en (eventueel) met behulp van een intern transportmiddel zoals een reachtruck afgeleverd bij de aangewezen afleverstations van de betreffende productie afdeling.
 • Gepickte orders dienen administratief verwerkt te worden in ons ERP systeem (ISAH) waardoor de status van de voorraad actueel blijft in het systeem. Daarnaast communiceer je regelmatig met de afdeling planning en inkoop over de goederen.
 • Goederen die retour komen vanuit de productie worden door jou gecontroleerd en weer op voorraad gelegd.
 • Je bent flexibel inzetbaar op de werkvloer, zodat je taken van collega’s ook kunt uitvoeren: controle van inkomende goederen en deze op de juiste locatie plaatsen, verzendklaar maken van goederen, zorgdragen voor transport door het inzetten van (goedgekeurde) transporteurs en administratieve taken die behoren bij deze functie.
 • Samen met je collega’s zorg je voor een opgeruimd, schoon en overzichtelijk magazijn.

Wie ben jij?


 • Je hebt ervaring als orderpicker of magazijn medewerker.
 • Je bent in het bezit van een reachtruckcertificaat.
 • Je hebt een flinke dosis humor, initiatief en een servicegerichte instelling.
 • Je bent nauwkeurig, zelfstandig, flexibel, en je hebt een goede fysieke gesteldheid.
 • Je hebt ervaring in het werken met een ERP-systeem.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat mag je van ons verwachten?
Als magazijnmedewerker bij AVT Wiring & Connecting bieden wij jou een uitdagende en zelfstandige full-time baan. Je maakt deel uit van een professioneel en gedreven groep aanpakkers en er is voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit. Onze werktijden zijn van 8.30-17.00.

Je krijgt de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte organisatie. Je krijgt van ons een mooi salaris, met schitterende secundaire arbeidsvoorwaarden en bij wederzijds enthousiasme een vast dienstverband.

In het kort: Wie zijn wij?
Als technisch distributeur en producent biedt AVT Wiring & Connecting haar industriële klanten al 60 jaar alles wat nodig is om elektrische bedrading te realiseren binnen hun eindproducten. AVT Wiring & Connecting levert in hoofdzaak aan OEM-ers, en wordt regelmatig door klanten gevraagd mee te denken bij nieuwe ontwerpen. AVT Wiring & Connecting stelt materialen zelf samen tot complete en kant-en-klare bedrading, die haar klanten direct kunnen gebruiken in hun producten. Haar afnemers produceren zéér verschillende eindproducten, zoals bijvoorbeeld landbouwwerktuigen, koffiezetapparaten & speciale voertuigen, om maar enkele voorbeelden te noemen.

De groep bestaat uit meerdere organisaties (verkooporganisaties en een productie organisatie). Er zijn in totaal ruim 90 medewerkers werkzaam. De organisatie onderscheid zich in de markt door haar flexibele processen, het meedenken en adviseren van klanten en de inzet van een team van gemotiveerde medewerkers.

Ben jij wat we zoeken – en, zijn wij wat jij zoekt?
Neem voor meer informatie over deze functie of het maken van een kennismakingsgesprek contact op met mevrouw A. van Teeffelen via 040-20 88 088 of stuur je CV naar  vacature@avtlc.com
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.