Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


MachineoperatorFunctieomschrijving

AVT Wiring & Connecting is een van de sleutelspelers in de wereld van connectoren en elektrische bedrading. We distribueren elektrotechnische componenten en produceren kabelbomen en connector assemblies op maat. Met onze klanten werken we graag lang en intensief samen – op de menselijke en laagdrempelige manier die past bij ons familiebedrijf.

En daarvoor hebben we jou nodig!

Als machineoperator werk je aan geavanceerde en diverse machines, die in staat zijn automatische bewerkingen aan draden en kabels uit te voeren (zie bijv. de Alpha550 op www.komaxgroup.com). Het is een uitdaging om met deze machines te leren werken. De grote variëteit aan producten die wij produceren staan garant voor een uitdagende baan, waarin geen dag hetzelfde is!

Wat mag je verwachten van de functie?
 • Je bent verantwoordelijk voor de productie op onze volautomatische machines van draden en kabels.
 • Je produceert kwalitatief goede producten volgens specificaties, binnen de vastgestelde tijden en de juiste hoeveelheden.
 • Het programmeren en het juist instellen van de machines en kostbare gereedschappen is voor de kwaliteit van essentieel belang. Om de kwaliteit te waarborgen voer je tussentijdse kwaliteitscontroles uit. Je hebt oog voor detail en wil het beste product vervaardigen.
 • Je zorgt voor een correcte registratie van machine en mantijden. Tevens noteer je per order structureel het meer -en minderverbruik.
 • Je verzorgt dagelijks het onderhoud van de machines en je verhelpt kleine verstoringen. Mocht dit niet lukken, dan zorg je samen met onze monteur, dat de storing wordt opgelost.
 • Wanneer je verbeteringen ziet in het productieproces, dan trek jij aan de bel.

Wat mag je van ons verwachten als werkgever?

Wij bieden jou een uitdagende en zelfstandige functie, waar je je eigen draai aan mag geven. Je maakt deel uit van een gedreven groep aanpakkers, waarbij er voldoende ruimte is voor jouw enthousiasme en creativiteit. Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte organisatie. Je krijgt van ons een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling. 

Wat heb jij ons te bieden?
 • Je krijgt een gedegen opleiding voor het afstellen van de gereedschappen en het produceren op onze machines. De eerste weken loop je mee met een ervaren collega om zo de kneepjes van het vak te leren.
 • Je bent praktisch en flexibel ingesteld en werkt resultaatgericht.
 • Gevoel voor humor is verplicht, proactief handelen is bij jou standaard.
 • Fouten maken mag (als je er maar van leert!)
 • Je komt te werken binnen een klein team met een nuchtere werksfeer en korte lijntjes.
 • Je bent als teamplayer in staat om actief en professioneel met alle betrokken partijen samen te werken en te communiceren.
 • Je krijgt de ruimte en vrijheid om zelfstandig te werken en te laten zien wat je waard bent.
 • Werkervaring binnen een productieomgeving en werkervaring als machineoperator zijn allebei pré’s.

En dan nog even heel kort*: Wie zijn wij?

AVT Wiring & Connecting biedt totaaloplossingen aan industriële klanten voor het ongehinderd functioneren van elektrische verbindingen: draden en kabels met bijbehorende accessoires, losse connectoren en accessoires rondom PCB’s. Daarnaast produceren we draad- en kabelbomen. Dankzij onze jarenlange deskundigheid en state-of-the-art productietechnieken kunnen we samen met onze partners gespecialiseerde aanvragen omzetten in moderne, efficiënte en langdurige oplossingen. We zijn bovendien een familiebedrijf, wat betekent dat we veel belang hechten aan persoonlijk contact en goede, langdurige samenwerkingen – met zowel onze ruim 90 medewerkers als onze klanten. We bestaan al meer dan 70 jaar en zijn actief in talrijke sectoren, zoals landbouwwerktuigen, elektrische fietsen, verlichting, transport, klimaatregeling en meetapparatuur.

* De rest bespreken we graag eens tijdens een kop koffie!

Ben jij wat we zoeken – en, zijn wij wat jij zoekt?
Neem voor meer informatie over deze functie of het maken van een kennismakingsgesprek contact op met mevrouw M. van den Bogaard via 040-20 88 088 of stuur je CV naar vacature@avt-connecting.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.