Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


HR-stagiairFunctieomschrijving

Als technisch distributeur biedt AVT Wiring & Connecting haar industriële klanten al 60 jaar alles wat nodig is om elektrische bedrading te realiseren binnen hun eindproducten. AVT Wiring & Connecting levert in hoofdzaak aan OEM-ers, en wordt regelmatig door klanten gevraagd mee te denken bij nieuwe ontwerpen. Daarnaast stelt AVT Wiring & Connecting deze materialen ook zelf samen tot complete en kant-en-klare bedrading, die haar klanten direct kunnen gebruiken in hun producten. Haar afnemers produceren zéér verschillende eindproducten, zoals bijvoorbeeld landbouwwerktuigen, koffiezetapparaten & speciale voertuigen, om maar enkele voorbeelden te noemen.

De groep bestaat uit meerdere organisaties (verkooporganisaties en productieorganisatie), waar momenteel ruim 90 medewerkers werkzaam zijn. De organisatie onderscheid zich in de markt door haar flexibele processen, het meedenken en adviseren van klanten en de inzet van een team van gemotiveerde medewerkers.

Zoek jij een uitdagende stage waarin je veel kan leren over het HR vak? Dan zijn we op zoek naar jou!
AVT Wiring & Connecting maakt een sterke groei door. Dit maakt een HR-stage bij ons een uitdagende stageplaats waar veel ruimte is voor ondernemerschap en initiatief.

De stage:
Als HR-stagiair werk je nauw samen met een HR-adviseur die op haar beurt nauw samenwerkt met de directie, de financiële administratie, groepsleiders en teamleiders. 


Op de HR-afdeling is geen dag hetzelfde en dit is ook afhankelijk van de lopende projecten en vraagstukken vanuit de organisatie.

Mogelijke werkzaamheden waar je in je stage mee in aanraking zou kunnen komen:

  • Vraagbaak voor HR-gerelateerde vragen (zoals cao, arbeidsrechtelijk, roosters, bedrijfsreglementen en –regelingen).
  • Ondersteunen bij in- en uitstroom, correspondentie, ziekteregistratie, te woord staan van medewerkers en het bijhouden van personeelsdossiers.
  • Ondersteunen bij het uitvoeren/ verder uitbouwen van HR-processen en systemen.
  • Ondersteunen bij het doorvoeren van aanpassingen in bedrijfsreglementen, regelingen en sancties.

Jouw profiel:

Je volgt een hbo-opleiding op het gebied van personeelsmanagement en bent op zoek naar een stage van minimaal 5 maanden. Wij zijn op zoek naar een HR-stagiair die weet wat hij/zij wil en duidelijke doelstellingen heeft bepaald voor de invulling van de stage. Doordat we een dynamische organisatie hebben met geen duidelijk afgebakende werkzaamheden vraagt dit om veel flexibiliteit en ondernemerschap. Jij voelt je als een vis in het water in een dergelijke omgeving!
Je beschikt over een hands-on mentaliteit en bent in staat om binnen een hectische omgeving de juiste prioriteiten te kunnen stellen. Mondeling en schriftelijk weet jij jezelf goed uit te drukken en accuraat werken beschouw jij als vanzelfsprekend.

Wij bieden:
Onze bedrijfscultuur is te omschrijven als: familiair, no-nonsense, flexibel en informeel. Er is geen strakke HR-planning, projecten kunnen ad hoc ontstaan en uitgevoerd worden. Als HR-stagiair krijg je de ruimte om je kansen te pakken en jezelf te ontwikkelen als HR-professional.

Met onze ruim 90 collega's werken we in een informele sfeer binnen een vlakke organisatiestructuur met korte lijnen en open communicatie. Daarnaast bieden we jou ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Bij ons is geen dag hetzelfde, dus ben jij flexibel en kun je snel schakelen? Ben jij daarnaast een echte teamspeler? Dan zien we graag jouw motivatie tegemoet!

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? We ontvangen graag je cv en een motivatie waarom juist deze stage je interesse heeft.
Voor meer informatie over deze stageplaats kun je telefonisch contact opnemen via 040-2088011 en vragen naar mevrouw M. Vane.

Je CV en uitgebreide motivatie mogen per email verzonden worden aan vacature@avtlc.com