Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


Assistent Groepsleider productieFunctieomschrijving

Als technisch distributeur en producent biedt familiebedrijf AVT Wiring & Connecting haar industriële klanten al 60 jaar alles wat nodig is om elektrische bedrading te realiseren binnen hun eindproducten. Als technisch distributeur van connectiesystemen, connectoren en een groot assortiment producten rondom het maken van draadbomen en printplaten biedt zij haar klanten niet alleen de losse componenten, maar ook totaaloplossingen. AVT Wiring & Connecting levert in hoofdzaak aan OEM-ers, en wordt regelmatig door klanten gevraagd mee te denken bij nieuwe ontwerpen.

AVT Wiring & Connecting stelt materialen zelf samen tot complete en kant-en-klare bedrading, die haar klanten direct kunnen gebruiken in hun producten. Haar afnemers produceren zéér verschillende eindproducten, zoals bijvoorbeeld landbouwwerktuigen, koffiezetapparaten & speciale voertuigen, om maar enkele voorbeelden te noemen. De groep bestaat uit meerdere organisaties (verkooporganisaties en productie organisatie). Er zijn in totaal ruim 90 medewerkers werkzaam. De organisatie onderscheid zich in de markt door haar flexibele processen, het meedenken en adviseren van klanten en de inzet van een team van gemotiveerde medewerkers. Wegens expansie van onze activiteiten binnen AVT Wiring & Connecting in Eindhoven zijn wij op zoek naar een: 

ENTHOUSIASTE ASSISTENT GROEPSLEIDER PRODUCTIE M/V  (38 uur per week, met doorgroeimogelijkheden naar Groepsleider)

De funtie:
Ben jij op zoek naar een functie met meer verantwoordelijkheden? Naar een functie waarin je jezelf mag ontwikkelen en in door kan groeien? Dan is de functie van Assistent Groepsleider misschien wel iets voor jou!

Samen met de groepsleiders ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op onze assemblage afdelingen (2 afdelingen). Je gaat een team van enthousiaste assemblage dames begeleiden, opleiden en instrueren zodat zij doorgroeien naar een hoger niveau. Het is jouw uitdaging om de medewerkers allround inzetbaar te maken. Dit betekent dat je samen met de andere groepsleidsters een gedegen inwerktraject opstelt voor nieuwe medewerkers, maar ook kijkt naar de groeimogelijkheden van bestaande medewerkers.

Zelf volg je ook een leertraject! Zo leer je om te gaan met de planning van alle orders. Wanneer komen deze op de vloer? Zijn alle materialen binnen om te produceren? Welke medewerkster kan deze order het beste maken? Wanneer moet de order klaar zijn? Dit alles hou je nauwlettend in de gaten en je zit er als een havik bovenop. Je leert hoe je machines programmeert en juist instelt. Je leert ook hoe je productiemedewerkers hierin wegwijs kan maken. Je werkt met kostbare apparatuur en producten waarvoor kwaliteit op nummer één staat.

Samen met de afdeling kwaliteit ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde productie van het team. Je houdt het productieproces van begin tot einde in de gaten en waar nodig geef je verbetervoorstellen (Dagelijks verdeel je de werkorders en begeleid je deze zodat onze klanten tevreden zijn en blijven.

Tijdens het inleertraject bouw je kennis op van onze producten en ons assemblage proces. Het doel is om uiteindelijk binnen 1 á 2 jaar door te kunnen groeien naar de rol van groepsleider en als een volwaardig teamlid mee te kunnen beslissen en samen te kunnen werken met andere afdelingen zoals Kwaliteitscontrole, Planning en Werkvoorbereiding. Deze alinea pas na de volgende alinea plaatsen.

Functie eisen:
  • Je beschikt over een sterke persoonlijkheid met aanleg voor het aansturen en begeleiden van mensen (bijv. het voeren van een beoordelingsgesprek).
  • Je beschikt over een LBO+/MBO werk- en denkniveau of een gelijkwaardig opleidingsniveau dat je in je werkpraktijk hebt verkregen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
  • Een positief ingestelde collega die zijn/haar enthousiasme weet over te brengen op zijn/haar collega’s.
  • Je bent resultaatgericht, kwaliteitsbewust, proactief en flexibel.

Geboden:
AVT Wiring & Connecting biedt jou een uitdagende en zelfstandige functie, waar je je eigen draai aan mag geven. Je maakt deel uit van een professioneel en gedreven groep aanpakkers en er is voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit. Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte onderneming. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Tijdens de inwerkperiode kun je rekenen op een intensieve begeleiding.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. Van den Bogaard op telefoonnummer 040-2088088

Je CV en uitgebreide motivatie mogen per email verzonden worden aan vacature@avt-connecting.com.