Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


Com. Medewerker BinnendienstFunctieomschrijving

Als technisch distributeur biedt familiebedrijf AVT Wiring & Connecting haar industriële klanten al 60 jaar alles wat nodig is om elektrische bedrading te realiseren binnen hun eindproducten. AVT levert in hoofdzaak aan OEM-ers, en worden regelmatig door klanten gevraagd mee te denken bij nieuwe ontwerpen. Daarnaast stelt AVT deze materialen ook zelf samen tot complete en kant-en-klare bedrading, die haar klanten direct kunnen gebruiken in hun producten. Haar afnemers produceren zéér verschillende eindproducten, zoals bijvoorbeeld landbouwwerktuigen, koffiezetapparaten & speciale elektrische voertuigen, om maar enkele te noemen.

De groep bestaat uit meerdere organisaties (verkooporganisaties en productieorganisatie). Er zijn in totaal circa 90 medewerkers werkzaam. De organisatie onderscheid zich in de markt door flexibele processen, meedenken, adviseren en de inzet van een team van hooggekwalificeerde medewerkers.

Wegens expansie van onze bedrijfsactiviteiten in Eindhoven zijn wij op zoek naar een: 

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST M/V 38 UUR PER WEEK

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons assortiment en geeft hierbij het nodige technisch advies. Daarnaast behandel je aanvragen via telefoon/mail. Je zorgt ervoor dat offertes zorgvuldig en op de juiste manier worden verwerkt. Je analyseert verkoopcijfers, ondersteunt onze accountmanagers en houdt het systeem up-to-date met de juiste klantinformatie. Daarnaast werk je nauw samen met onze afdelingen inkoop en logistiek. Jij coördineert en begeleidt het offerte-, order- en leveringsproces van A tot Z. Klachten en leveringsproblemen los je adequaat op. Kortom; je biedt onze klanten een optimale service!
Tevens maak je er een sport van om potentiële nieuwe klanten (koude acquisitie) te benaderen. Het is je niet vreemd om zelf de telefoon te pakken en leads na te bellen.


Functie-eisen
  • MBO+/HBO werk- en denkniveau met een duidelijke affiniteit met technische productie.
  • Werkervaring in een technische industriele omgeving heeft een pré.
  • Je bent analystisch, kan goed luisteren en in staat om een adequate vertaling te maken van de wens van de klant naar offerte en vervolgens order.
  • Je werkt oplossingsgericht, bent initiatiefrijk en bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent stressbestendig want in drukke periodes weet jij het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen.
  • Je bent niet snel uit het veld te slaan en kunt omgaan met een goede dosis werkdruk.
  • Je hebt ervaring met ERP systemen en het office pakket.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Onze klanten zitten zowel in Nederland als in het buitenland waardoor het een must is dat je de Nederlandse en Engelse taal machtig bent.

Aanbod
AVT biedt jou een uitdagende en zelfstandige functie, waar je je eigen draai aan mag geven. Je maakt deel uit van een professioneel en gedreven groep aanpakkers en er is voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit. Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte onderneming. Dienstverband tijdelijk voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.


Interesse?
Zoek je als commercieel talent een nieuwe uitdaging als Commercieel Medewerker Binnendienst, waar je ook echt een verschil kan maken? Reageer dan direct op deze functie.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. Van den Bogaard op telefoonnummer 040-2088088.

Je CV en uitgebreide motivatie mogen per email verzonden worden aan vacature@avtlc.com
Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.