Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


AssemblagemedewerkersFunctieomschrijving

Als technisch distributeur en productieorganisatie biedt familiebedrijf AVT Wiring & Connecting haar industriële klanten al 70 jaar alles wat nodig is om elektrische bedrading te realiseren binnen hun eindproducten. AVT levert in hoofdzaak aan OEM-ers, en wordt regelmatig door klanten gevraagd mee te denken bij nieuwe ontwerpen. Daarnaast stelt AVT deze materialen ook zelf samen tot complete en kant-en-klare bedrading, die haar klanten direct kunnen gebruiken in hun producten. Haar afnemers produceren zéér verschillende eindproducten, zoals bijvoorbeeld landbouwwerktuigen, koffiezetapparaten & speciale elektrische voertuigen, om maar enkele voorbeelden te noemen.

De groep bestaat uit meerdere organisaties (verkooporganisaties en productieorganisatie). Er zijn in totaal circa 90 medewerkers werkzaam. De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar flexibele processen, het meedenken en adviseren van klanten en de inzet van een team van hooggekwalificeerde medewerkers.

Functieprofiel
In de functie van assemblagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het assembleren van draad- en kabelbomen. Je hebt aantoonbare ervaring met het assembleren van soortgelijke technische producten. Je produceert kwalitatief goede producten volgens specificaties, binnen de gestelde tijden en in de juiste hoeveelheden. Het programmeren en juist instellen van de machines en kostbare gereedschappen is voor de kwaliteit van essentieel belang. Om de kwaliteit te waarborgen voer je tussentijdse kwaliteitscontroles uit.

Binnen deze zelfstandige functie is er tevens ruimte voor eigen initiatief en verbetervoorstellen, sterker nog, die verwachten we van jou!

Functie-eisen
  • Om in aanmerking te komen voor deze functie ben je resultaatgericht, nauwkeurig, zelfstandig, proactief en flexibel
  • Je hebt een affiniteit met fijn-assemblage
  • Het spreken van de Nederlandse taal is een vereiste. 

Aanbod

AVT Wiring & Connecting biedt jou een uitdagende en zelfstandige functie, waar je je eigen draai aan mag geven. Je gaat werken bij een informele en gezellige organisatie en maakt deel uit van een gedreven groep aanpakkers, waarbij er voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit is. Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte onderneming. Bij goed functioneren bieden wij diverse doorgroeimogelijkheden met uitzicht op een vast dienstverband.
Je krijgt een gedegen training op de werkvloer voor het assembleren van de producten die zowel met de hand als op onze machines worden vervaardigd. Het betreft een fulltime baan (38 uur). Werktijden van maandag tot donderdag van 07:15 – 16:15. Vrijdag van 07:15 tot 11:15.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. van den Bogaard op telefoonnummer 040-2088088
Je CV en uitgebreide motivatie mogen per email verzonden worden aan vacature@avtic.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.