Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


Administratief medewerker (m/v)Functieomschrijving

Als technisch distributeur en producent biedt familiebedrijf AVT Wiring & Connecting haar industriële klanten al ruim 60 jaar alles wat nodig is om elektrische bedrading te realiseren binnen hun eindproducten. Als technisch distributeur van connectiesystemen, connectoren en een groot assortiment producten rondom het maken van draadbomen en printplaten biedt zij haar klanten niet alleen de losse componenten, maar ook totaaloplossingen. AVT Wiring & Connecting levert in hoofdzaak aan OEM-ers, en wordt regelmatig door klanten gevraagd mee te denken bij nieuwe ontwerpen.

Daarnaast stelt AVT Wiring & Connecting zelf materialen samen tot complete en kant-en-klare bedrading, die haar klanten direct kunnen gebruiken in hun producten. Haar afnemers produceren zéér verschillende eindproducten, zoals bijvoorbeeld landbouwwerktuigen, koffiezetapparaten & speciale voertuigen, om maar enkele voorbeelden te noemen. De groep bestaat uit meerdere organisaties (verkooporganisaties en productie organisatie). Er zijn in totaal ruim 90 medewerkers werkzaam. De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar flexibele processen, het meedenken en adviseren van klanten en de inzet van een team van gemotiveerde medewerkers.

Wegens expansie van onze bedrijfsactiviteiten in Eindhoven zijn wij op zoek naar een:
ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (-/+ 18 uur per week)

Functieprofiel:

Ben jij iemand die zelfstandig kan werken, accuraat is en een zwak heeft voor cijfers? Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor een deel van de financiële administratie? Dan komen wij graag met jou in contact!

Je hoofdtaken zijn als volgt:

 • Het coderen en boeken van inkoopfacturen
 • Betalingen klaarzetten van goedgekeurde inkoopfacturen
 • Het controleren van binnenkomende facturen op juistheid en zorgdragen voor accorderen
 • Verwerken van voorraadverschillen in het ERP-systeem (ISAH)
 • Beoordelen en verwerken van urenverantwoording van uitzendkrachten
 • Uitvoeren van overige archiefwerkzaamheden op de afdeling


Bij afwezigheid van collega’s of tijdens vakantieperiode vragen wij je om te assisteren bij de volgende werkzaamheden:

 • Het bewaken van betalingstermijnen van debiteuren, het debiteurenbestand en rapportages m.b.t. de debiteuren
 • Het uitvoeren van de aanmaningen van debiteuren conform vastgestelde procedure
 • Het te woord staan van crediteuren/debiteuren
 • Het maken en verwerken van creditnota’s
 • Productieadministratie
 • Registeren van nieuwe medewerkers in het ERP-systeem

Functie-eisen:

Je hebt een MBO werk- en denkniveau met werkervaring op een administratieve afdeling. Daarnaast ben je gek op cijfers, accuraat en ben je een nauwkeurige duizendpoot, die graag in teamverband werkt maar ook zelfstandig uit de voeten kan. Je bent positief ingesteld, stressbestendig, accuraat, integer en flexibel. Je hebt ervaring met het werken met ERP-systemen. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je bent 4 á 5 dagen per week beschikbaar voor ongeveer 4 uur per dag (werktijden zijn bespreekbaar).

AVT Wiring & Connecting biedt jou een uitdagende en zelfstandige functie, waar je je eigen draai aan mag geven. Je maakt deel uit van een gedreven groep aanpakkers, waarbij er voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit is. Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte onderneming. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. Van den Bogaard op telefoonnummer 040-2088088

Je CV en uitgebreide motivatie mogen per email verzonden worden aan vacature@avtlc.com
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.