Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


Accountmanager (Oost-Nederland)Functieomschrijving

In de functie van accountmanager ben je verantwoordelijk voor een rayon klanten (Oost-Nederland) waarvoor je het eerste aanspreekpunt bent. Je zorgt voor de juiste raamafspraken met klanten, zodat de rest van onze organisatie de klant goed kan bedienen. Met behulp van ons CRM pakket ISAH maak je een planning voor vervolgacties op korte en lange termijn. Je doet actief aan acquisitie bij gedefinieerde marktsegmenten, waarbij je de meerwaarde van onze onderneming voor potentiële klanten duidelijk toelicht. Tevens ben je altijd op de hoogte van nieuwe projecten bij onze klanten, zodat je aan productontwikkelaars en inkopers onze oplossingen kunt aanbieden. Je zorgt voor toezending van relevant informatiemateriaal, monsters en technische specificaties. Onze zeer goede reputatie op het gebied van advisering, nakomen van afspraken en afgesproken levertijden wordt door je nauwgezet bewaakt en voortdurend verbeterd. Je draagt actief bij aan onze marketing- en verkoopplannen en teamspirit in onze onderneming en ben je een prettige collega die goed kan samenwerken met afdelingen zoals inkoop, verkoop binnendienst, planning en werkvoorbereiding.

Binnen deze zelfstandige functie is er volop ruimte voor eigen initiatief en verbetervoorstellen.


Functie-eisen
  • HBO werk- en denkniveau (technische achtergrond is een pré). 
  • Bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke verkoop binnendienst of verkoop buitendienst functie (B2B).
  • Beheersing van de Nederlandse, en Engelse taal perfect, in woord en geschrift.
  • Zelfmanagement, communicatief en gedrevenheid karakteriseren jouw persoonlijkheid.
  • Je laat je niet snel uit het veld slaan en je kunt omgaan met een goede dosis werkdruk.
  • Je bent bekend met ERP-systemen en MS Office en hebt een prima kennis van Excel.


Aanbod
AVT biedt jou een uitdagende en zelfstandige functie, waar je je eigen draai aan mag geven. Je maakt deel uit van een gedreven groep aanpakkers, waarbij er voldoende ruimte is voor jouw enthousiasme en creativiteit. Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte organisatie. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een uistekende pensioensregeling, bedrijfsauto, telefoon en laptop van de zaak.


Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. van den Bogaard op telefoonnummer 0031 (0)40-20 88 088.
Je cv en uitgebreide motivatie mogen per email verzonden worden aan vacature@avtic.com.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.