Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


AccountmanagerFunctieomschrijving

Wij zoeken een:

ACCOUNTMANAGER


AVT Wiring & Connecting is een van de sleutelspelers in de wereld van wiring & connecting. We distribueren elektrotechnische componenten en produceren kabelbomen en connector assemblies op maat. Met onze medewerkers, klanten en leveranciers werken we graag lang en intensief samen – op de menselijke en laagdrempelige manier die past bij ons familiebedrijf.

En daarvoor hebben we jou nodig!

Om er ook tijdens deze periode van snelle groei optimaal voor onze klanten te kunnen zijn, zijn we op zoek naar een nieuwe accountmanager. Of, beter gezegd: naar een alles-voor-de-klant-manager, want bij ons houden jouw taken niet op bij het binnenslepen van nieuwe offertes of trajecten; daar begint het pas. Als adviseur en inhoudelijke sparringpartner begeleid je jouw key-accounts intensief en langdurig bij alles wat ze maar nodig hebben. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we zonder sterke menselijke verbindingen geen uitstekende technische verbindingen kunnen realiseren.

Wat mag je verwachten van de functie?
 • Voor verschillende klanten binnen de zuidelijke helft van Nederland ben je het eerste aanspreekpunt. Je zorgt voor de juiste raamafspraken, zodat de rest van onze organisatie jouw klanten goed kan bedienen. Met ons ERP-pakket ISAH maak je een planning voor vervolgacties op korte en lange termijn.
 • Je doet actief aan acquisitie, waarbij je de meerwaarde van onze onderneming voor potentiële klanten toelicht.
 • Je bent op de hoogte van nieuwe projecten bij jouw klanten, zodat je aan productontwikkelaars en inkopers onze oplossingen kunt aanbieden.
 • Je bewaakt en verbetert onze zeer goede reputatie op het gebied van advies, het nakomen van afspraken en afgesproken levertijden.
 • Je draagt actief bij aan onze marketing- en verkoopplannen en de teamspirit.
 • Je bent een prettige collega, die goed kan samenwerken met afdelingen zoals Inkoop, Verkoop binnendienst en Planning en Werkvoorbereiding.

Wat mag je van ons verwachten als werkgever?

Wij bieden jou een uitdagende en zelfstandige functie, waar je je eigen draai aan mag geven. Je maakt deel uit van een gedreven groep aanpakkers, waarbij er voldoende ruimte is voor jouw enthousiasme en creativiteit. Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte organisatie. Je krijgt van ons een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling, bedrijfsauto, telefoon en laptop van de zaak.


Wat heb jij ons te bieden?
 • HBO werk- en denkniveau (technische achtergrond is een pré).
 • Bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke verkoop binnendienst of verkoop buitendienst functie (B2B).
 • Perfecte beheersing van het Nederlands en Engels (in woord en geschrift).
 • Je bent communicatief, gedreven, zelfstandig en kunt goed je eigen tijd indelen.
 • Je laat je niet snel uit het veld slaan en je kunt omgaan met een goede dosis werkdruk.
 • Je houdt niet van snelle oplossingen en ‘wins’, maar van duurzame en inhoudelijke relaties.
 • Je bent bekend met ERP-systemen en MS Office en hebt een prima kennis van Excel.

En dan nog even heel kort*: Wie zijn wij?
AVT Wiring & Connecting biedt totaaloplossingen aan industriële klanten voor het ongehinderd functioneren van elektrische verbindingen: draden en kabels met bijbehorende accessoires, losse connectoren en accessoires rondom PCB’s. Daarnaast produceren we draad- en kabelbomen. Dankzij onze jarenlange deskundigheid en state-of-the-art productietechnieken kunnen we samen met onze partners gespecialiseerde aanvragen omzetten in moderne, efficiënte en langdurige oplossingen. We zijn bovendien een familiebedrijf, wat betekent dat we veel belang hechten aan persoonlijk contact en goede, langdurige samenwerkingen – met zowel onze ruim 90 medewerkers als onze klanten. We bestaan al meer dan 70 jaar en zijn actief in talrijke sectoren, zoals landbouwwerktuigen, elektrische fietsen, verlichting, transport, klimaatregeling en meetapparatuur.

* De rest bespreken we graag eens tijdens een kop koffie!

Ben jij wat we zoeken  –  en, zijn wij wat jij zoekt?
Neem voor meer informatie over deze functie of het maken van een kennismakingsgesprek contact op met Anneke van Teeffelen via 040-20 88 088 of stuur je CV naar vacature@avt-connecting.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.