Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


Magazijnmedewerker inkomende goederenFunctieomschrijving

Je bent binnen het magazijn verantwoordelijk voor de controle van alle inkomende goederen op kwantiteit en kwaliteit volgens vastgestelde procedures. Je bent ook verantwoordelijk voor het signaleren en melden van afwijkingen van goederen, het juist en veilig op locatie plaatsen van ontvangen en goedgekeurde goederen, alsmede het inboeken van de goedgekeurde inkomende goederen in ons ERP Systeem (ISAH).

Bij afwezigheid van collega’s bied je ondersteuning bij het verzamelen van orders en/of het verzenden van orders. Je bent dan verantwoordelijk voor het inpakken en het verzendklaar maken van goederen voor transport door onze transporteurs. Ook draag je zorg voor het afhandelen van retourzendingen.

Samen met je collega’s waak je voor een opgeruimd, schoon en overzichtelijk magazijn.

Functie-eisen
  • Je bezit een flinke dosis humor, initiatief en een servicegerichte instelling
  • Je bent nauwkeurig, zelfstandig, flexibel en kwaliteitsbewust
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré
  • Werken met een ERP systeem is voor jou geen probleem.

Aanbod

AVT Wiring & Connecting biedt jou een uitdagende en zelfstandige functie. Je maakt deel uit van een professioneel en gedreven groep aanpakkers en er is voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit. Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte onderneming. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op vast. Het betreft een fulltime baan m/v (38 uur). 

Bedrijfsprofiel
Als technisch distributeur en productieorganisatie biedt familiebedrijf AVT Wiring & Connecting haar industriële klanten al 70 jaar alles wat nodig is om elektrische bedrading te realiseren binnen hun eindproducten. AVT levert in hoofdzaak aan OEM-ers, en wordt regelmatig door klanten gevraagd mee te denken bij nieuwe ontwerpen. Daarnaast stelt AVT deze materialen ook zelf samen tot complete en kant-en-klare bedrading, die haar klanten direct kunnen gebruiken in hun producten. Haar afnemers produceren zéér verschillende eindproducten, zoals bijvoorbeeld landbouwwerktuigen, koffiezetapparaten & speciale elektrische voertuigen, om maar enkele voorbeelden te noemen.

De groep bestaat uit meerdere organisaties (verkooporganisaties en productieorganisatie). Er zijn in totaal circa 90 medewerkers werkzaam. De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar flexibele processen, het meedenken en adviseren van klanten en de inzet van een team van hooggekwalificeerde medewerkers.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. van den Bogaard op telefoonnummer 040-2088088.
Je CV en uitgebreide motivatie mogen per email verzonden worden aan vacature@avt-connecting.com
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.