Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


MagazijnmedewerkerFunctieomschrijving

Je bent binnen het magazijn verantwoordelijk voor het tijdig, volgens planning correct picken van goederen. Goederen worden verzameld en (eventueel) met behulp van een intern transportmiddel zoals een reachtruck afgeleverd bij de aangewezen afleverstations van de betreffende productie afdeling.

Gepickte orders dienen administratief verwerkt te worden in ons ERP systeem (ISAH) waardoor de status van voorraad actueel blijft in het systeem. Signaleringen van voorraadverschillen dienen te worden gecommuniceerd met de afdeling planning en inkoop.

Goederen die retour komen vanuit de productie dienen gecontroleerd te worden waarna deze op de juiste locatie terug opgeborgen kunnen worden.

Bij afwezigheid van collega’s dienen werkzaamheden binnen het magazijn opgepakt te worden. Voorkomende taken kunnen onder andere zijn: controle inkomende goederen en deze op de juiste locatie plaatsen, verzendklaar maken van goederen, zorgdragen voor transport door het inzetten van (goedgekeurde) transporteurs en administratieve taken die behoren bij deze functie.

Samen met je collega’s waak je voor een opgeruimd, schoon en overzichtelijk magazijn.


Functie-eisen
  • Afgeronde MBO opleiding richting Logistiek dan wel gelijkwaardig niveau.
  • Ruime werkervaring als orderpicker / magazijn medewerker.
  • In het bezit van een Reach-/heftruck rijbewijs.
  • Je hebt een flinke dosis humor, initiatief en een service gerichte instelling!
  • Je bent nauwkeurig, zelfstandig, en flexibel. Goede fysieke gesteldheid.
  • Ervaring met gebruik PC (bij voorkeur ISAH.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

AVT Wiring & Connecting biedt jou een uitdagende en zelfstandige functie. Je maakt deel uit van een professioneel en gedreven groep aanpakkers en er is voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit. Het betreft een tijdelijk dienstverband, met uitzicht op vast.


Bedrijfsprofiel:
Als technisch distributeur en producent biedt AVT Wiring & Connecting haar industriële klanten al 60 jaar alles wat nodig is om elektrische bedrading te realiseren binnen hun eindproducten. AVT Wiring & Connecting levert in hoofdzaak aan OEM-ers, en wordt regelmatig door klanten gevraagd mee te denken bij nieuwe ontwerpen. AVT Wiring & Connecting stelt materialen zelf samen tot complete en kant-en-klare bedrading, die haar klanten direct kunnen gebruiken in hun producten. Haar afnemers produceren zéér verschillende eindproducten, zoals bijvoorbeeld landbouwwerktuigen, koffiezetapparaten & speciale voertuigen, om maar enkele voorbeelden te noemen.

De groep bestaat uit meerdere organisaties (verkooporganisaties en productie organisatie). Er zijn in totaal ruim 90 medewerkers werkzaam. De organisatie onderscheid zich in de markt door haar flexibele processen, het meedenken en adviseren van klanten en de inzet van een team van gemotiveerde medewerkers.


Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. van den Bogaard op telefoonnummer 040-2088088.
Je CV en uitgebreide motivatie mogen per email verzonden worden aan vacature@avt-connecting.com
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.