Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


KwaliteitsmanagerFunctieomschrijving

Wij zijn AVT Wiring & Connecting. Een warm familiebedrijf met ruim 100 gepassioneerde medewerkers. Samen met onze mensen werken wij aan totaaloplossingen op het gebied van elektrische verbindingen. Draden en kabels zijn onze passie en trots. En met onze 70 jaar aan ervaring zijn wij één van de sleutelspelers in de wereld op het gebied van connectoren en elektrische bedradingen voor onze industriële klanten.

Wij zoeken een:

KWALITEITSMANAGER  ± 32-38 UUR PER WEEK

Wat ga jij doen?

In deze uitdagende functie ben jij volledig aan zet op het gebied van ons kwaliteitsmanagement. Samen met jouw team van kwaliteitscontroleurs werk je dagelijks aan het verhogen van het kwaliteitsbewustzijn bij al onze medewerkers, fungeer je als sparringpartner op het gebied van kwaliteit voor de andere afdelingsmanagers, en daag je ons als directie uit op het gebied van product en procesverbetering.

Daarnaast:

 • Tovert, het ontwikkelen en actueel houden van het kwaliteitssysteem voor controle en borging van de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015, een glimlach op je gezicht.
 • Is het voorbereiden, begeleiden en met goed gevolg afronden van de ISO-audit één van de hoogtepunten van je jaar.
 • Ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de RI&E.
 • Houd jij je graag bezig met afkeuren en rapportages van onze leveranciers.
 • Begint en eindigt elke zin van jou met het woord kwaliteit.
 • Gaan je handen jeuken bij interne en/of externe klachten en ga je tot de bodem om de echte oorzaak te achterhalen. Daarbij neem je ons en onze klant altijd zorgvuldig mee in het proces. Vervolgens zorg je niet alleen voor een leermoment in de organisatie of een trainingsmoment voor de medewerker(s), maar kijkt direct wat er in het proces, systeem of de manier van werken verbeterd moet worden.
 • Vind je het leuk om snel te schakelen en sta jij bij problemen en uitdagingen graag naast onze medewerkers om ze te helpen.
 • En kun je niet wachten om koffie te komen drinken omdat jij binnen deze functie zowel intern als extern bij onze leveranciers verantwoordelijk bent voor het voorbereiden, begeleiden en afhandelen audits.

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO/WO achtergrond; Met minimaal drie jaar ervaring, (binnen een technische productie omgeving is een pré)
 • Je hebt een visie, drive en passie voor het vakgebied, je stelt duidelijke termijndoelen, kunt planmatig naar dit doel toewerken en houd tegelijkertijd van onverwachte actie en snel schakelen.
 • Je bent op communicatief vlak een sterke gesprekspartner.
 • Je bouwt graag mee aan ons familiebedrijf en goed kunnen barbecueën en/of bingoën is een sterke pre.
 • Je bent een fijn mens om mee te werken, want wij willen graag de mens achter de medewerker ontmoeten.
 • Kennis van ERP systemen, Excel en kennis van BI rapportage tools is een pré.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Wat mag je van ons verwachten als werkgever?
AVT Wiring & Connecting biedt jou een uitdagende en zelfstandige functie, waar je je eigen draai aan mag geven. Je gaat werken bij een informele en gezellige organisatie en maakt deel uit van een gedreven groep aanpakkers, waarbij er voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit is. Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte onderneming. 
Wij bieden je een prettige werkomgeving, afwisselende werkzaamheden, enthousiaste collega's en prima arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal en Techniek).

Let’s Connect!

Neem voor meer informatie over deze functie of het maken van een kennismakingsgesprek contact op met M. Martens via 040-20 88 088 of stuur je CV naar hr@avtlc.com 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.