Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


InkoperFunctieomschrijving

Als technisch distributeur en producent biedt AVT Wiring & Connecting haar industriële klanten al 60 jaar alles wat nodig is om elektrische bedrading te realiseren binnen hun eindproducten. AVT Wiring & Connecting levert in hoofdzaak aan OEM-ers, en wordt regelmatig door klanten gevraagd mee te denken bij nieuwe ontwerpen. AVT Wiring & Connecting stelt materialen zelf samen tot complete en kant-en-klare bedrading, die haar klanten direct kunnen gebruiken in hun producten. Haar afnemers produceren zéér verschillende eindproducten, zoals bijvoorbeeld landbouwwerktuigen, koffiezetapparaten & speciale voertuigen, om maar enkele voorbeelden te noemen.

De groep bestaat uit meerdere organisaties (verkooporganisaties en productie organisatie). Er zijn in totaal ruim 90 medewerkers werkzaam. De organisatie onderscheid zich in de markt door haar flexibele processen, het meedenken en adviseren van klanten en de inzet van een team van gemotiveerde medewerkers.

Wegens expansie van onze bedrijfsactiviteiten in Eindhoven zijn wij op zoek naar een: 

INKOPER M/V 38 UUR PER WEEK

Werkzaamheden
Je bent verantwoordelijk voor een eigen portfolio aan leveranciers, die je bewaakt en stuurt. Je bent altijd op zoek naar de beste kwaliteit en als het even kan tegen de meest gunstige prijs.
Je bezit de nodige ervaring op inkoop en hebt een grote affiniteit met de technische groothandel en/of productie. Je bent een onderhandelaar, een speurneus, een waakhond en in staat om een hoge service te bieden.

Je takenpakket bestaat uit (o.a.) het inventariseren van de korte en lange termijn materiaalbehoefte, en het vervolgens goed inkopen bij de juiste leverancier. Daarnaast verwachten we ook een actieve houding bij het zoeken van nieuwe producten en leveranciers. Je bezoekt ook leveranciers, en bepaalt mede de inkoopstrategie. Je bewaakt levertijden van lopende orders en reclameert bij overschrijdingen. Tevens controleer en accordeer je facturen op basis van gemaakte afspraken en zorg je voor de administratieve afhandeling van afwijkende leveringen. Ook denk je pro-actief mee bij het optimaliseren van de huidige processen en draag je bij aan een goed (samen)werkende afdeling Inkoop.

Binnen deze functie is er ruimte voor eigen initiatief en verbetervoorstellen, sterker nog, die verwachten we van jou!


Functie-eisen
  • Je bezit over een flinke dosis humor, initiatief en service gerichte instelling!
  • Je hebt ruime ervaring in de technische branch.
  • Je bent minimaal de Engelse taal machtig, Duits is een pre.
  • Tevens moet je kennis hebben van ERP systemen en het office pakket.


Aanbod
AVT Wiring & Connecting biedt jou een uitdagende en zelfstandige functie, waar je je eigen draai aan mag geven. Je maakt deel uit van een professioneel en gedreven groep aanpakkers en er is voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit. Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte onderneming. Dienstverband tijdelijk voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.


Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. Van den Bogaard op telefoonnummer 040-2088088.
Je CV en uitgebreide motivatie mogen per email verzonden worden aan vacature@avt-connecting.com


Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.