Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


Fijn soldeerder /
fijn assemblageFunctieomschrijving

AVT Wiring & Connecting is een van de sleutelspelers in de wereld van connectoren en elektrische bedrading. We distribueren elektrotechnische componenten en produceren kabelbomen en connector assemblies op maat. Met onze klanten werken we graag lang en intensief samen – op de menselijke en laagdrempelige manier die past bij ons familiebedrijf.

En daarvoor hebben we jou nodig!

Houd jij ervan om precisiewerk te doen en heb je ervaring met solderen (professioneel, hobby of opleiding). Heb jij een vaste hand, vind je het leuk om fijnmechanisch en afwisselend montage werk uit te voeren en heb je ervaring met fijne assemblage? Dan zoeken we jou!

Wat mag je verwachten van de functie?
 • Samen met een enthousiast team van productiemedewerkers produceer je dagelijks op maat gemaakte draad-en kabelbomen, die door de afdeling planning en de groepsleidsters worden ingepland.
 • Je produceert deze draad-en kabelbomen volgens specificaties, voorschriften en tekeningen, binnen de gestelde tijden en in de juiste hoeveelheden.
 • Om de kwaliteit te waarborgen voer je tussentijdse kwaliteitscontroles uit.
 • Onder jouw werkzaamheden valt ook het solderen van (zeer) fijne contacten van diverse connectoren. Je bent niet dagelijks bezig met solderen, maar projectmatig. De rest van de tijd assembleer je de overige orders, net zoals de rest van het team.
 • Het beoordelen van de kwaliteit van het soldeerproces (zowel visueel als met behulp van specifieke meetapparatuur).

Wat mag je van ons verwachten als werkgever?

Wij bieden jou een uitdagende en zelfstandige functie, waar je je eigen draai aan mag geven. Je maakt deel uit van een gedreven groep aanpakkers, waarbij er voldoende ruimte is voor jouw enthousiasme en creativiteit. Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte organisatie. Je krijgt van ons een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling.

Wat heb jij ons te bieden?
 • Je bent in staat zeer geconcentreerd te werken.
 • Je hebt oog voor detail en kwaliteit.
 • Het spreken van de Nederlandse taal is een vereiste.
 • Ervaring in de (kabel-) assemblage is een pré maar is zeker geen must.
 • Je bent praktisch en flexibel ingesteld.
 • Fouten maken mag (als je er maar van leert!)
 • Je bent als teamplayer in staat om actief en professioneel met alle betrokken partijen samen te werken en te communiceren.
 • Je krijgt de ruimte en vrijheid om zelfstandig te werken en te laten zien wat je waard bent. Heb je nog weinig ervaring, dan word je de eerste weken begeleid door een buddy. Deze ervaren collega leert jou alle kneepjes van het vak.

En dan nog even heel kort*: Wie zijn wij?

AVT Wiring & Connecting biedt totaaloplossingen aan industriële klanten voor het ongehinderd functioneren van elektrische verbindingen: draden en kabels met bijbehorende accessoires, losse connectoren en accessoires rondom PCB’s. Daarnaast produceren we draad- en kabelbomen. Dankzij onze jarenlange deskundigheid en state-of-the-art productietechnieken kunnen we samen met onze partners gespecialiseerde aanvragen omzetten in moderne, efficiënte en langdurige oplossingen. We zijn bovendien een familiebedrijf, wat betekent dat we veel belang hechten aan persoonlijk contact en goede, langdurige samenwerkingen – met zowel onze ruim 90 medewerkers als onze klanten. We bestaan al meer dan 70 jaar en zijn actief in talrijke sectoren, zoals landbouwwerktuigen, elektrische fietsen, verlichting, transport, klimaatregeling en meetapparatuur.

* De rest bespreken we graag eens tijdens een kop koffie!

Ben jij wat we zoeken – en, zijn wij wat jij zoekt?
Neem voor meer informatie over deze functie of het maken van een kennismakingsgesprek contact op met Anneke van Teeffelen via 040-20 88 088 of stuur je CV naar vacature@avt-connecting.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.