Need help finding your solution?

Get in contact with our team

Need help ?


AssemblagemedewerkersFunctieomschrijving

In de functie van productie medewerker ben je verantwoordelijk voor het assembleren van draad- en kabelbomen. Je hebt aantoonbare ervaring met het assembleren van soortgelijke technische producten. Je produceert kwalitatief goede producten volgens specificaties, binnen de gestelde tijden en in de juiste hoeveelheden. Het programmeren en juist instellen van de machines en kostbare gereedschappen is voor de kwaliteit van essentieel belang. Om de kwaliteit te waarborgen voer je tussentijdse kwaliteitscontroles uit.

Binnen deze zelfstandige functie is er tevens ruimte voor eigen initiatief en verbetervoorstellen, sterker nog, die verwachten we van jou!


Functie-eisen
  • Om in aanmerking te komen voor deze functie ben je resultaatgericht, nauwkeurig, zelfstandig, proactief en flexibel.
  • Je hebt een affiniteit met fijn-assemblage.
  • Het betreft een fulltime baan (38 uur), en het spreken van de Nederlandse taal is een vereiste.
  • Je krijgt een gedegen training op de werkvloer voor het assembleren van de producten die zowel met de hand als op onze machines worden vervaardigd.
  • AGCO B.V. biedt jou een uitdagende en zelfstandige functie, waar je je eigen draai aan mag geven.
  • Je maakt deel uit van een gedreven groep aanpakkers, waarbij er voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit is.
  • Bovendien krijg je de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte onderneming.


Bedrijfsprofiel:
Het familiebedrijf AVT Wiring & Connecting maakt al ruim 50 jaar klant specifieke elektrische bedrading en kabelbomen voor producenten van zéér verschillende eindproducten, zoals bijvoorbeeld landbouwwerktuigen, koffiezetapparaten & speciale voertuigen, om maar enkele voorbeelden te noemen. AGCO wordt door haar klanten regelmatig gevraagd mee te denken bij nieuwe ontwerpen, waarvoor allerlei oplossingen bedacht moeten worden.

Ons productieproces vindt deels volledig geautomatiseerd en deels semi-automatisch plaats. Draad en kabel worden op geavanceerde volautomatische machines voorbewerkt en vervolgens samengesteld en voorzien van de benodigde aansluitingen en connectoren. Het hele machinepark bestaat uit meerdere tientallen machines van verschillende complexiteit. Het machinepark wordt regelmatig uitgebreid.
AGCO BV maakt deel uit van AVT Wiring & Connecting, een vooraanstaande specialist op het gebied van connectortechnologie. Wij zijn in het bezit van een ISO 9001:2015 certificering en een Amerikaanse UL-certificering. Het totale bedrijf heeft ruim 90 medewerkers.


Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. van den Bogaard op telefoonnummer 040-2088088
Je CV en uitgebreide motivatie mogen per email verzonden worden aan vacature@avt-connecting.com